Maksim is dit jaar live te zien op Q-Pop in het Sportpaleis.

Meau, Maksim en Aaron Blommaert live tijdens Q-Pop in het Sportpaleis

22.07.2024

Met hits als ‘Dat Heb Jij Gedaan’ en ‘Stukje Van Mij’ verovert Meau harten, kampeert ze in de hitlijsten, reist ze langs grote festivals én schittert ze op vrijdag 29 november in het Sportpaleis tijdens Q-Pop. De populaire Nederlandse singer-songwriter brengt er tijdens de muzikale spektakelshow van Qmusic live haar grootste hits. Daarbij wordt ze goed omringd daar indrukwekkend muzikaal gezelschap.

Tijdens hun Sunset Concert aan het Q-Beach House afgelopen zaterdag trakteerden Maksim en Aaron Blommaert Q-luisteraars namelijk niet alleen live op hun grootste hits, maar ook op leuk nieuws. Maksim en Aaron tekenen namelijk beiden present tijdens Q-Pop! Eerder verklapte ook al Pommelien Thijs dat ze met een energetisch optreden het Sportpaleis aan het dansen wil krijgen tijdens het muzikale feest van Qmusic.

Met Meau, Pommelien Thijs, Maksim en Aaron Blommaert is de eerste lading namen van Q-Pop bekend. Binnenkort worden nog meer nationale en internationale sterren toegevoegd aan de line-up.

(C) Foto Walter Carels

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief