The Masked Singer introducerert Labradoodle.

The Masked Singer verwelkomt Labradoodle

07.10.2024

Maar liefst een miljoen kijkers van 'The Masked Singer' hebben gezien hoe Poppemie vorige week haar intrede maakte en hoe Wim ‘boom’ De Vilder werd ontmaskerd. Terwijl speurders de namen van verdachten in het rond strooien, staat er ons in de volgende aflevering nóg een nieuw mysterie te wachten…

Maak kennis met Labradoodle. De meest elegante en stijlvolle hond van het heelal. Deze beroemde fashion designer staat aan het hoofd van een groot mode-imperium en is gekend voor zijn onmiskenbare stijl. Zijn creaties staan garant voor vernieuwing en durf. Met zijn schattig Frans accent komt hij heel gedistingeerd over. Daarnaast is hij zoals elke modeontwerper een tikkeltje extravagant en vooral heel perfectionistisch.

De kijkers zullen dus opnieuw een spannende avond tegemoet gaan. Want welke bekende ster brengt Labradoodle tot leven? Je hoort de zingende hond voor het eerst op vrijdag 11 oktober tijdens een nieuwe aflevering van The Masked Singer.

Wil je de Masked Singers liever live aan het werk zien? Dat kan! Er zijn nog tickets beschikbaar voor The Masked Singer In Concert op 16 november in het Sportpaleis. Eén ding kunnen we al beloven, het wordt een spectaculaire show met special acts én extra tips!

AC

Terug naar overzicht

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief